Az árnyékolás technikáról

Beszéljünk az árnyékolástechnikáról

Redőny, vagy nem redőny? Ez itt a kérdés!

Az árnyékolástechnika szinte minden embert érint, akár régi házban, lakásban él, akár most építkezik. Van, aki rendelkezik árnyékolóval, van, aki nem, de a velük kapcsolatos téma mindig aktuális.

Számos árnyékolástechnika létezik manapság, és megmaradtak a sötétítő függönyök is a repertoárban, ám a legkedveltebb eszköz mégis csak a redőny manapság. A redőnyök közül is a legnépszerűbbek a külső tokos változatok, melyek nagy általánosságban alumíniumból kerülnek kivitelezésre. Ezek a típusok azért annyira kedveltek, mert utólag is fel lehet szerelni őket, ha valaki később eszmélne rá a redőny fontosságára, ráadásul áruk is kedvező. (Régebben a belső tokos redőnyöket preferálták, melyek általában fából készültek, ám azok tokját illett már építkezéskor előre kialakítani, utólagos változtatásra nem volt lehetőség.)

Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, 2018.-ban úgy döntöttünk, hogy megcsináljuk saját, családi vállalkozásunkat, és fiatalos lendülettel, haladva a piac fejlődésével betörtünk az árnyékolástechnika világába. Nagyon fontos számunkra az ügyfeleink elégedettsége, ezért nagyon figyelünk az ügyfelek pontos tájékoztatására. Időpontok rugalmasan kezelésére ( munka méretétől függően akár délutáni szereléssel/felméréssel) alkalmanként akár hétvégi szereléssel). Ha szeretné, hogy egy profi csapat, profi szerszámokkal készítse el otthona, vagy cége árnyékolóját keressen minket bizalommal. Legjobb tudásunk szerint fogjuk teljesíteni minden elképzelését!

Üdvözlettel : Minden ami árnyék csapata